Detachering content managers

Webredacteuren Nederland verzorgt de detachering van content managers. Op deze manier kun je bij ons een medewerker met de gewenste capaciteiten vinden voor tijdelijke projecten of als invalkracht.

De detachering van content managers houdt in dat de journalist in dienst van Webredacteuren Nederland werkt maar de werkzaamheden op jouw kantoor verricht. Een gedetacheerde medewerker werkt voor een bepaalde periode, zodat je tijdelijk een extra kracht hebt met de gewenste kennis en ervaring. Zo bespaar je jezelf tijdrovende werving- en selectieprocedures voor een tijdelijke kracht, Webredacteuren Nederland reikt je snel het juiste personeel aan.

Bovendien heb je met de detachering van content managers geen last van een verantwoording als werkgever omdat het personeel niet bij jouw organisatie in dienst treedt.

Regel detachering van content managers via Webredacteuren Nederland. Webredacteuren Nederland heeft voor je in een mum van tijd de juiste kracht met de juiste diploma’s en ervaring. Bel dus vandaag nog voor meer informatie met telefoonnummer 020 489 7078 of e-mail naar info@web-redacteuren.nl.